Живей със стил

нощден

Представяме Ви нашия нов проект „Amaya Residence 2“, който се намира в кв. Кръстова вада, ул. Борис Руменов 5А, в непoсредствена близост до “Amaya Residence”, детска градина, две метростанции, училище, парк и голям търговски център.

Избрахме локацията заради добрата инфраструктура, бързата комуникативна връзка с центъра на София и Околовръстен път, и не на последно място, тишината и чистия въздух, осигурен от близостта на парка.

„Amaya Residence“ 2 е разположена върху площ от почти 10 000 кв.м., което ни позволи да обособим собствена паркова зона от 5 000 кв.м. и отделно от нея, шест жилищни сгради с 133 апартамента, 17 мезонета и 19 къщи, както и складове към всеки един имот. Паркоместа и гаражи сме предвидили на партерен етаж и сутерен.

Това, което ни отличава, е нашето решение да изпълним жилищата с високи тавани 2,70 - 2,90 м., което отваря пространствата и подобрява усещането за комфорт.

Високото качество се гарантира от материалите и партньорите, с които работим дългосрочно, и които познаваме от други наши изпълнени проекти.

Топло и хидроизолациите, стъклопакетите и PVC профилите отговарят на най-високите съвременни европейски стандарти и осигуряват спокойствие, светлина и намалено енергопотребление.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УДОБСТВА ИЗГРАДЕНИ В КОМПЛЕКСА:

 • ПОДЗЕМЕН ПАРКИНГ + АВТОМИВКА

  Паркоместа и гаражи сме предвидили на партерен етаж и сутерен.

 • ЧАСТЕН ПАРК

  Голям вътрешен озеленен и оборудван парк с осигурена постоянна поддръжка на зелените площи.

 • ФИТНЕС

  Проектиран на три нива, фитнес център със спа зона и зали за групови и индивидуални тренировки. предлага ме ви разнообразно и съвременно оборудване.
  Към фитнеса ще има изграден протеинов бар и кафе за удобство на посетителите.

 • ДЕТСКИ КЛУБ – ДЕТСКА ПЛОЩАДКА

  Безопасен, цветен и забавен - комфортно място за игри и забавления.

 • Проектирахме пространството така, че да осигури комфорт, както на младите семейства с деца, така и на тези, които държат на спортната активност и спокойствието.

 • За сигурността ще изградим система за видеонаблюдение и контрол на достъпа, предвидена е и жива охрана.

ИНТЕРИОР

Предлагаме Ви двустайни апартаменти с квадратури от 62 кв.м. до 82 кв.м, които в последните години са най-търсените на пазара за инвестиция, както и от младите семейства.

Тристайните апартаменти са с площ от 105 кв.м. до 145 кв.м. и те остават най-предпочитаният избор за покупка от семействата с деца.

МЕЗОНЕТИТЕ с височина на таваните от 3 метра, създават усещането да живееш в къща с двор, но в един от централните райони на Столицата, с осигурена поддръжка на околното пространство и контролиран достъп.

Всички са с изумителна зелена гледка. Някои от тях Ви пренасят директно в планината, а други към уютния и спокоен частен парк, със селектирани растителни видове, специално осветление и романтични кътчета на усамотение.

Всички жилища са светли, просторни и функционални, което ги прави лесни за обзавеждане и същевременно безкомпромисни към лукса и високия стил на живот, който е основно заложен в комплекса.

СТРОИТЕЛСТВО

Строителството на шестте сгради в комплекс Амая Резиденс 2 стартира едновременно на 01.08.2018г.

При покупка на имот в “Аmaya Residence2”, всеки собственик ще сключи договор за поддръжка на общите части, което ще му гарантира сигурността, чистотата и реда в комплекса.

СТЕПЕН НА ЗАВЪРШЕНОСТ НА СГРАДИТЕ

СТЕПЕН НА ЗАВЪРШЕНОСТ НА АПАРТАМЕНТИТЕ

ОБЩИ ЧАСТИ