Подарете си Вашия нов дом!

Възползвайте се от нашите ексклузивни предложения!

За повече информация: 0886 100 300

Паркинг ниво -1

Amaya Residence 2 е нов жилищен комплекс от затворен тип в полите на Витоша. Ще спечели сърцето ви с модерна архитектура, функционални разпределения и отлична локация.

ЗА ПРОЕКТА

6 СГРАДИ, 133 АПАРТАМЕНТА, 17 МЕЗОНЕТА И 19 КЪЩИ. Това, което прави този жилищен комплекс привлекателен, е смелият щрих, чрез който е цялостно конструиран – в пълен синхрон с нуждите на един съвременен и модерен човек. Къща, издигната високо в небето, скрита в сърцето на столицата с невероятна гледка към планината. Мезонети със собствен двор и многообразие от различни апартаментни.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЯ

Намиращ се в един от най-бързо развиващите се квартали в София – Кръстова вада, ул. Борис Руменов 5А, вие ще бъдете на броени минути от центъра на столицата, до най-големите и добре поддържани паркове, станция на метрото, търговски комплекси и развити бизнес пространства с офиси. Същевременно достатъчно далеч, за да избягате от шума и забързаното ежедневие на града и да се наслаждавате на гледката към Витоша.

ЛОКАЦИЯ

Ориентиран към максималния лукс и комфорт на едно семейство, в комплекса са създадени детски клуб, детска площадка, хранителен магазин, кафе-сладкарница, фитнес и голям вътрешен озеленен и оборудван парк с осигурена постоянна поддръжка на зелените площи, който бързо би се превърнал в любимо място за почивка, разходка и игра на всеки един обитател – от най-малкия до най-големия.

ВИРТУАЛНА РАЗХОДКА