Добре дошли

нощден

Представяме Ви нашия нов проект „Amaya Residence“, който се намира в кв. Кръстова вада, в близост до две метростанции, училище, парк и голям търговски център.

Избрахме локацията заради добрата инфраструктура, бързата комуникативна връзка с центъра на София и Околовръстен път, и не на последно място, тишината и чистия въздух, осигурен от близостта на парка.

С нашите партньори „Ivo Petrov Architects” сме се постарали да проектираме модерна среда, функционални и светли жилища, като сме отделили внимание на сигурността, възможността за детска игра и много зеленина.

„Amaya Residence“ е разположена върху площ от почти 10 000 кв.м., което ни позволи да обособим собствена паркова зона от 5 000 кв.м. и отделно от нея, шест жилищни сгради с 201 апартамента, и 13 мезонета, както и складове към всеки един имот. Паркоместа и гаражи сме предвидили на партерен етаж и сутерен.

Това, което ни отличава, е нашето решение да изпълним жилищата с високи тавани 2,70 - 2,90 м., което отваря пространствата и подобрява усещането за комфорт.

Високото качество се гарантира от материалите и партньорите, с които работим дългосрочно, и които познаваме от други наши изпълнени проекти.

Топло и хидроизолациите, стъклопакетите и PVC профилите отговарят на най-високите съвременни европейски стандарти и осигуряват спокойствие, светлина и намалено енергопотребление.

Проектирахме пространството така, че да осигури комфорт, както на младите семейства с деца, така и на тези, които държат на спортната активност и спокойствието.

Комплексът разполага с фитнес, детска площадка, кафе и магазин, обединени функционално от парковата среда и алеите вътре.

За сигурността ще изградим система за видеонаблюдение и контрол на достъпа, предвидена е и жива охрана.

ИНТЕРИОР

Предлагаме Ви двустайни апартаменти с квадратури от 62 кв.м. до 82 кв.м, коиито в последните години са най-търсените на пазара за инвестиция, както и от младите семейства.

Тристайните апартаменти са с площ от 105 кв.м. до 145 кв.м. и те остават най-предпочитаният избор за покупка от семействата с деца.

Всички са с изумителна зелена гледка. Някои от тях Ви пренасят директно в планината, а други към уютния и спокоен частен парк, със селектирани растителни видове, специално осветление и романтични кътчета на усамотение.

Всички жилища са светли, просторни и функционални, което ги прави лесни за обзавеждане и същевременно безкомпромисни към лукса и високия стил на живот, който е основно заложен в комплекса.

СТРОИТЕЛСТВОТО НА “АMAYA RESIDENCE” Е НА ДВА ЕТАПА.

ПЪРВИ ЕТАП включва изграждането на сгради 1, 2 и 3 и част от подземния паркинг. Началото е 22.02.2017г., а срокът за въвеждане в експлотация на първите три сгради е през м. ноември 2018г.

ВТОРИЯТ ЕТАП от строителството, който ще обхване сгради 4, 5 и 6 и останала част от сутерена, ще стартира през м. октомври 2017г. и в срок от 20 месеца ще бъде завършен.

При покупка на имот в “Аmaya Residence”, всеки собственик ще сключи договор за поддръжка на общите части, което ще му гарантира сигурността, чистотата и реда в комплекса.

СТЕПЕН НА ЗАВЪРШЕНОСТ НА СГРАДИТЕ

СТЕПЕН НА ЗАВЪРШЕНОСТ НА АПАРТАМЕНТИТЕ

ОБЩИ ЧАСТИ