МОМЕНТИ. КАЧЕСТВО. ТРАДИЦИЯ.

научи повече за комплекса

Amaya Residence е нов жилищен комплекс от затворен тип в полите на Витоша. Ще спечели сърцето ви с модерна архитектура, функционални разпределения и отлична локация.

ЗА ПРОЕКТА

Amaya Residence се състои от шест жилищни сгради, в които са разположени 201 апартамента и 13 мезонета. Това, което прави този жилищен комплекс привлекателен, е смелият щрих, чрез който е цялостно конструиран – в пълен синхрон с нуждите на един съвременен човек.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЯ

Намиращ се в един от най-бързо развиващите се квартали в София – Кръстова вада, вие ще бъдете на броени минути от центъра на столицата, до най-големите и добре поддържани паркове, станция на метрото, търговски комплекси и развити бизнес пространства с офиси. Същевременно достатъчно далеч, за да избягате от шума и забързаното ежедневие на града и да се наслаждавате на гледката към Витоша.

ЛОКАЦИЯ

Ориентиран към максималния лукс и комфорт на едно семейство, в комплекса са създадени детски клуб, детска площадка, хранителен магазин, кафе-сладкарница, фитнес и голям вътрешен озеленен и оборудван парк с осигурена постоянна поддръжка на зелените площи, който бързо би се превърнал в любимо място за почивка, разходка и игра на всеки един обитател – от най-малкия до най-големия.

ВИРТУАЛНА РАЗХОДКА